• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

HJC R-PHA 70 Octar helmen: oplopende korting vanaf 10%

Een helm als de HJC R-PHA 70 Octar met korting kopen biedt natuurlijk vele voordelen. In de eerste plaats is het dan immers zo dat er flink wat geld bespaard kan worden.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Tegelijkertijd is het echter zo dat wel optimaal geprofiteerd kan worden van bijvoorbeeld de mate van bescherming die de helm biedt. Ondanks de gereduceerde prijs is het immers zo dat de helm gewoon nog van dezelfde prijs is. Alleen al om die rede is het een slimme keuze om hiervoor te gaan. Er is echter nog meer.

R-PHA 70 Octar helm van HJC: zeer modieuze modellen

Het is belangrijk om te bedenken dat de helmen R-PHA 70 Octar van HJC vooral ook goed scoren op het vlak van modegevoeligheid. De uitstraling van de helmen is van grote klasse. Dit is belangrijk omdat naast bescherming ook het goede gevoel op de motor of scooter natuurlijk van enig belang is. Het is dus ook voor mensen die graag aandacht besteden aan hun voorkomen ook een goede keuze om voor de R-PHA 70 Octar helmen te kiezen. Tel daar bovendien nog andere voordelen bij op:

 • Een geïntegreerd zonnevizier
 • Verwijderbare binnenvoering en kinpads
 • Inclusief pinlock
 • Micrometic kinband sluiting

R-PHA 70 Octar helmen van HJC zijn getest op hoge snelheden. Hiervoor zijn de modellen in deze reeks meegenomen de windtunnel in. Dit heeft als gevolg dat ze goed gestroomlijnd zijn.Die aerodynamica zorgt ervoor dat de HJC helm bijvoorbeeld niet loskomt, dit wordt ook wel een lift genoemd. Dat de helm gewoon goed op het hoofd blijft zitten geeft een veel veiliger gevoel. De bescherming is daardoor goed op orde. Zeker ook omdat het materiaal waarvan de buitenschaal van de grootst mogelijke kwaliteit gemaakt is.

> De RPHA 11 HJC: Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis!

Een nieuwe helm kopen i.p.v. tweedehands

Een helm kopen kan best een prijzige aangelegenheid zijn. Dit geldt zelfs met de korting die op de HJC R-PHA 70 Octar wordt gegeven. Dat neemt niet weg dat er toch een flink aantal goede redenen zijn aan te voeren om desondanks altijd voor een nieuwe helm te kiezen. Het aanschaffen van een tweedehands helm kan aanlokkelijk klinken, maar kan ook problemen met zich meebrengen. Weeg daarom altijd de volgende zaken mee wanneer een aankoop gedaan wordt. Dat begint al met het comfort van de binnenvoering, die niet optimaal is bij tweedehands gebruik.

> Kies zelf een aflevermoment en plek: De jethelm HJC!

Daarnaast is er natuurlijk de belangrijke factor van de mate van bescherming. Een tweedehands helm kan van alles meegemaakt hebben. Hoewel helmen erop gemaakt zijn om te beschermen tegen bijvoorbeeld vallen en dergelijke, is deze bescherming natuurlijk ook eindig. Is de helm immers al eens beschadigd geraakt, dan zal dit de veiligheid verslechteren. Dit is niet altijd met het oog zichtbaar. Alleen al om die reden is het dus een slim plan om een helm niet aan te schaffen wanneer deze niet als nieuw in de verpakking zit.

> Gratis verzending op het gehele assortiment HJC IS-Max II Mine helmen!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen