• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

HJC R-PHA 70 Dipol helm: gratis verzending gegarandeerd

Een goede integraalhelm kan voor elk type rijder op elk soort voertuig van pas komen. In dat opzicht is de HJC R-PHA 70 Dipol helm dus ook een helmsoort die goed van pas kan komen.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Er zijn dan ook verschillende voordelen aan te wijzen als het gaat om dit type. Dan gaat het bijvoorbeeld om de veiligheid, maar ook om het comfort en het gebruiksgemak. Dit zijn dan ook allemaal zaken die meegewogen moeten worden wanneer op zoek gegaan wordt naar een goede helm.

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de HJC R-PHA 70 Dipol helm gemaakt is van materiaal dat goede bescherming biedt. Het is immers zo dat een helm een bepaalde mate van bescherming moet kunnen bieden om zowel binnen als buiten de bebouwde kom in Nederland gedragen te mogen worden. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat hij ook bij hoge snelheden een goede indruk moet maken. Juist voor deze helm is daar veel aandacht aan besteed.

> De HJC jethelm: Profiteer van kortingen tot wel 40%!

Helmen R-PHA 70 Dipol van HJC: getest op aerodynamica

Vraag naar een belangrijk kenmerk van de helmen R-PHA 70 Dipol van HJC en de kenner zal uitleg geven over de uitvoerige tests die in windtunnels zijn gedaan met de helmen die in deze reeks verschijnen. Het grootste voordeel hiervan is dat de helm daardoor beter op zijn plek blijft zitten wanneer de snelheid steeds hoger oploopt. Dit betekent dat er in ieder geval geen zogenaamde lift optreedt in zulke gevallen. Andere belangrijke zaken zijn:

 • Keurmerk ECE 22.05
 • Een goede snelsluiting
 • Garantie van tenminste 1 jaar
 • Pinlock inbegrepen op de helm
 • Delen zijn uitneembaar

> De HJC RPHA 11: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Het is daardoor zo dat de R-PHA 70 Dipol helmen van RJC goed geschikt zijn voor gebruik buiten de racecircuits. Ook op de grote weg is deze helm prima te dragen. Dit is in ieder geval de mening van de keurmeesters. Het is immers zo dat alleen geschikte helmen het keurmerk ECE 22.05 krijgen toebedeeld. Alleen al om die reden is het een goede keuze om voor deze helm te gaan. Er wordt immers op deze manier een bepaalde garantie gegeven met betrekking tot de veiligheid. Dit geldt overigens net zo goed in de bebouwde kom waar voldoende gevaar loert door het drukke verkeer.

> Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis: De HJC R-PHA 70 Octar!

Een helm en gehoorbescherming

Is het aan te raden om gehoorbescherming te dragen onder een helm op de motor? Er zijn immers voldoende voor en nadelen te noemen. Denk bijvoorbeeld aan het conflict tussen gehoorbescherming en een communicatiesysteem. Slechts één van beide is mogelijk. Dat neemt niet weg dat in sommige gevallen bescherming kan helpen. Kijk dan vooral naar specifieke oordopjes die bijvoorbeeld het geluid zuiveren. Dit kan een goede manier zijn om te zorgen dat het geluid niet de overhand krijgt maar er wel voldoende grip op de omgeving blijft bestaan.

> De HJC helmen: Verzending = gratis op het gehele assortiment!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen