HJC R-Pha 11 Spicho motorhelmen: nu met extra korting tot 40%

Bij de aankoop van een HJC R-Pha 11 Spicho motorhelm, kun je flink besparen door de Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
helm met korting te kopen. Omdat het een duurdere helm in ons assortiment is, loopt de korting al snel op tot boven de 50 euro. Bij veel webshops komen er nog verzendkosten bovenop de aankoopprijs, maar bij ons is dat niet het geval. Wij verzenden ons hele assortiment namelijk kosteloos. Dit alles in combinatie met de korting op accessoires wanneer je deze met de helm besteld, zorgen dat je heel voordelig uit bent.  De R-Pha 11 Spicho helm van HJC is misschien prijzig, maar dan heb je wel een topkwaliteit helm, met alle voordelen van dien. Aan het uiterlijk van de HJC R-Pha 11 Spicho zie je meteen dat het om een goede kwaliteit helm gaat met een uitstekende afwerking. De helm heeft een iets afwijkende vorm vergeleken met goedkope motorhelmen, maar dit komt omdat de bouw is aangepast om de helm aerodynamischer te maken. Deze verbeteringen zijn gemaakt op basis van tests in een windtunnel.

R-Pha 11 Spicho motorhelm van HJC: een goede aankoop

Dat de HJC R-Pha 11 Spicho motorhelm een topmodel is mag duidelijk zijn, maar welke voordelen geeft dat, naast een aerodynamische bouw? Allereerst wordt de helm van andere materialen gemaakt. Dit zie je vooral in de buitenschaal, welke van maar liefst 3 materialen is gemaakt. Daarbij heeft de helm verschillende functionele voordelen, waar je als motorrijder profijt van hebt. Een aantal van deze voordelen zijn:

  • Een A.C.S. ventilatiesysteem
  • Binnenvoering van SilverCool welke uitneembaar is (zodat je deze kunt reinigen).
  • Viziervergrendeling, zodat het vizier goed op de juiste stand blijft staan.
  • Een kinband met Dubbel-D sluitsysteem.

Zodra je de HJC R-Pha 11 Spicho opzet, merk je dat het comfort van deze helm veel beter is dan die van goedkope modellen. De pasvorm van de helm past zich aan aan de vorm van het hoofd van de drager. Dit zorgt ervoor dat de motorhelm HJC R-Pha 11 Spicho na verloop van tijd nog lekkerder zit.

Een nieuwe helm is een doelwit voor dieven

Het is logisch dat je met een nieuwe motorhelm extra goed moet opletten, omdat deze vaak doelwit zijn van diefstal. Dit is zeker het geval bij een topmodel zoals hierboven beschreven. Let daarom altijd goed op je helm en beveilig deze op de best mogelijk manier. Neem je de helm ergens mee naar binnen, laat de hem dan niet zomaar ergens liggen. Het is niet alleen belangrijk om onderweg zuinig te zijn op je nieuwe motorhelm, ook thuis kunnen dieven het op de motorhelm voorzien hebben. De meeste mensen leggen de helm los in de schuur wanneer ze thuis zijn, waardoor dieven weten dat ze hier moeten zoeken. Het is daarom veel veiliger om de helm binnenshuis op te bergen. Voor mensen die de helm toch in de schuur opbergen, is het slim deze net zo goed te beveiligen als dat ze van huis zijn. Dit kan bijvoorbeeld door de helm ook aan het kettingslot te leggen, of de helm op te bergen in de buddy van de motor.

> Profiteer van korting tot 40%: Bestel nu een RPHA 11 HJC helm!

Geluid van buitenaf beperken

Een goede motorhelm zal zoveel mogelijk lawaai van buiten de helm beperken. Het beste wat je kunt doen is een goede kwaliteit integraalhelm aanschaffen. Deze hebben aerodynamische verbeteringen waardoor de helm minder weerstand heeft van de lucht. Juist deze luchtweerstand van de wind op de helm maakt vaak lawaai, vooral bij hogere snelheden. De hoeveelheid lawaai hangt ook af van wat voor type motor je hebt, de ene maakt nu eenmaal minder herrie dan de andere. Heb je veel last van herrie, dan is de beste oplossing om oordoppen te kopen. De goedkope oordoppen kosten bijna niets, maar zitten ook niet lekker. Daarnaast vallen deze sneller uit, terwijl je deze niet terug in kunt doen met de helm op. De beste oplossing is om kwalitatieve oordoppen op maat te laten maken, welke lekker zitten en niet uitvallen. Daarnaast zijn deze oordoppen van betere materialen gemaakt, waardoor ze meer geluid tegenhouden.

> Bekijk nu ook de HJC R-Pha 11 Saravo: Verzending = geheel gratis!