• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

HJC IS-33 II helmen: Gratis bezorging binnen 24 uur!

Bij een jethelm denken veel mensen aan een fashion helm die voornamelijk door jongeren wordt gedragen. Een jethelm is voornamelijk bedoeld voor het rijden van korte stukken doordat de helm gemakkelijk op- en afgezet kan worden.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Maar de HJC IS-33 II helm is stoere jethelm die door het lange vizier ook nog eens een geweldige bescherming biedt. Deze helm is daarom ook goed te gebruiken voor langere stukken en beschermd het gezicht grotendeels door het lange vizier. Het lange vizier kun je gemakkelijk zelf monteren en demonteren mocht dit nodig zijn. De HJC IS-33 II helmen hebben allemaal een ECE keurmerk. Een ECE keurmerk geeft aan dat de helm voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. Zo kun je altijd met een veilig gevoel de motor, brommer of scooter opstappen.

De HJC IS-33 II helm: Stoere jethelmen met een lang vizier

Een jethelm heeft een vizier maar die hoef je niet altijd naar beneden te hebben. Je kunt er zelf voor kiezen om het vizier open of half dicht te dragen. Maar als het lange vizier dicht is, hoef jij je absoluut geen zorgen te maken over de luchttoevoer door het ACS ventilatiesysteem wat in de helm zit. Dit systeem zorgt ervoor dat je genoeg frisse lucht binnen krijgt en je dus goed geconcentreerd kan blijven rijden.

> Vandaag besteld = morgen in huis: De HJC IS-17 helm en de RPHA 11 HJC!

Als je een HJC IS-33 II helm besteld dan wordt deze geheel gratis bij jouw thuis bezorgd. Wanneer je op een werkdag voor 23:59 besteld, dan wordt de IS-33 II helm de volgende dag al bezorgd. Het is ideaal wanneer je een helm snel nodig hebt en geen gedoe wilt hebben met verzendkosten en dergelijke. Een HJC IS-33 II kopen is dus altijd een goed idee.

> De HJC RPHA 11 helm en de CS-15 HJC online kopen: Verzending = gratis!

Een vizier bescherming tegen Uv-stralen

Een HJC IS-33 II helm met vizier kan in veel gevallen bescherming bieden: een voorwerp dat opvliegt, weersomstandigheden en tegen de zon. Er kan zomaar een los voorwerp opvliegen en richting jouw gezicht komen, dit is natuurlijk niet fijn maar een vizier biedt daar goede bescherming tegen. Daarnaast kan een flinke regenbui ervoor zorgen dat je slecht zicht krijgt maar met een HJC IS-33 II helm met vizier heb je hier een stuk minder last van. En als laatste een bescherming die de laatste jaren steeds belangrijker blijkt, namelijk de bescherming tegen Uv-stralen. Tijdens het rijden op een motor, brommer of scooter ben je vaak met lekker weer op pad en kom je in aanraking met Uv-stralen. Met een vizier met bescherming tegen Uv-stralen ben je altijd een stapje verder.

> Profiteer nu van kortingen tot wel 40% op het gehele helm HJC assortiment, bekijk daarom ook de HJC IS-Max II Magma!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen