De HJC IS-17 helm: tot wel 40% korting

Door het grote vizier van de HJC IS-17 helm heb je een groot gezichtsveld. Dit is Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
essentieel om al het verkeer goed te zien aankomen en daar snel op te kunnen anticiperen. De geweldige pasvorm zorgt voor optimaal comfort tijdens het dragen van deze integraalhelm. Naast de pasvorm heeft de helm nog een groot voordeel: namelijk het gewicht. De meeste integraalhelmen zijn vrij zwaar en daarom onhandig om mee te nemen. Doordat deze helm wel licht is, kun je het gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment HJC helmen!

HJC IS-17 helmen zijn ideaal voor zomerse dagen

Motor, brommer of scooter rijden, is natuurlijk heerlijk tijdens de mooie zomerse dagen. Met deze integraalhelm kun je optimaal genieten van het rijden op dagen met veel zon. Door het zonnevizier heb je dan beter zicht op de weg tijdens het rijden. Je kunt de helm IS-17 HJC nu aanschaffen met een korting die kan oplopen tot wel 40%. De antibacteriële vezels en vocht absorberende eigenschappen van de voering zorgen ervoor dat je hier geen last van hebt. Zo kun je dus genieten van de mooie lange tochten tijdens de heerlijke zomerse dagen en de zon die constant aanwezig is. Het ACS ventilatiesysteem zorgt voor genoeg frisse lucht in de helm. Ook kan je je beter concentreren wanneer er frisse lucht aanwezig is in de helm en dat is natuurlijk niet onbelangrijk tijdens het rijden.

> Vóór 23.59u besteld, morgen in huis: Schuberth C4 Pro & Sharktooth Prime!

Een goede pasvorm en de juiste maat zijn essentieel

Er zijn naast integraalhelmen zoals de HJC IS-17 helmen nog een aantal soorten helmen, namelijk de HJC systeemhelm, een jethelm of een crosshelm. Ondanks dat de helmen veel verschillen is er toch één ding dat ze allemaal gemeen hebben, namelijk; de maat. Als je een HJC IS-17 helm gaat aanschaffen is de maat belangrijk ongeacht welk type helm je hebt. 

Bekijk ook eens deze modellen:

Heb je de helm gevonden die bij jou past? Vergeet ook niet om je voertuig zelf te beschermen. Tegen allerlei weersomstandigheden beschermd: hoes scooter