HJC F70 Solid helmen: Op werkdagen voor 23:59 besteld = Volgende dag in huis!

Als je op zoek bent naar een goede motorhelm, dan is de HJC F70 Solid helm Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
een uitstekende keuze. HJC is een bekend motorhelmen merk. Het merk is opgericht in 1971, waardoor het bedrijf in de loop der jaren genoeg ervaring heeft opgedaan om de beste helmen te leveren. De HJC helmen worden zelfs in de motorsport gebruikt, waardoor de bekendheid alleen maar groter is geworden. Veel mensen kiezen voor een HJC helm. De F70 Solid is een voorbeeld van een zeer gewilde HJC motorhelm. Dit is ook niet gek, want de helmen zitten heerlijk op het hoofd en zijn voorzien van tal van voordelen. Daarnaast heb je het voordeel bij HelmOnline dat de HJC F70 helm binnen 24 uur al in jouw bezit kan zijn. Hiervoor hoef je alleen op een werkdag je bestelling te plaatsen!

HJC F70 Solid kopen: Een rijk uitgeruste helm!

Veel motorrijders dragen een integraalhelm. Dit komt omdat een integraalhelm het gehele hoofd en gezicht beschermd. Het nadeel bij een integraalhelm kan zijn dat er geen goede ventilatie is. Dit is bij de helm HJC F70 Solid niet het geval. Deze helm is namelijk voorzien van een zeer uitgebreid ventilatiesysteem. Zowel bij het kinstuk als bij de bovenkant van de helm zijn ventilatieopeningen gemaakt. Hierdoor is er een constante toevoer van frisse lucht. Dit is een belangrijk voordeel van de HJC F70 Solid helmen.

Een ander voordeel van de HJC F70 Solid helmen is dat de buitenschaal is gemaakt van glasvezel. Hierdoor is de helm zeer sterk, maar nog wel erg licht. Mede hierdoor is het ECE 22.05 keurmerk aan de helm toegekend. Dit betekent dat de helm is toegestaan om te dragen op de openbare weg. Met de kinband met snelsluiting is de helm eenvoudig en snel te openen en te sluiten. Met andere woorden, een zeer gebruiksvriendelijke helm!

Het vizier van de helmen HJC F70 Solid is extra breed uitgevoerd. Je hebt hierdoor een goed zicht op de omgeving en het overige verkeer. Standaard wordt een Pinlock vizier meegeleverd. Je kunt zelf de keuze maken om dit Pinlock vizier op het heldere vizier te monteren. Het voordeel hiervan is dat het vizier niet meer zal beslaan. Tot slot kan het vizier zonder gereedschap worden verwisseld indien dit nodig is. Al deze voordelen maken de HJC F70 Solid helm tot een ware topper in zijn klasse.

> Schuberth C4 Pro: gratis verzending!

Waarom je een HJC F70 Solid helm wil hebben

Zoals hierboven beschreven, zijn de HJC F70 Solid helmen ware toppers in hun klasse. De uitgebreide opties, zoals een zonnevizier en een ideale pasvorm maken de helm zeer comfortabel en gebruiksvriendelijk. HJC maakt hun helmen van hoge kwaliteit. Hun lijfspreuk is dan ook: “Er is geen andere HJC! Vertrouw op HJC en geniet van je motorrit!”. Het is niet voor niets een merk dat helmen maakt voor zowel racers als het publiek. Ervaar zelf de voordelen en bestel de HJC F70 Solid helm vandaag nog!

Bekijk ook eens deze andere helmen: