HJC CS-15 Trion helmen: 5 tot 40% korting

De HJC CS-15 Trion is een populaire helm, voornamelijk vanwege de lage prijs. Ondanks de lage Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
prijs heeft de HJC CS-15 Trion een stoer uiterlijk met een strakke vormgeving. Dat de prijs zo laag is, komt mede door de hoge korting, welke op kan lopen tot maar liefst 40%. Nog een voordeel is dat we, zelfs met de lage prijs van deze helm, deze ook kosteloos verzenden. Zo sta je niet plotseling voor hogere kosten tijdens het afrekenen, omdat de kosten bij ons transparant zijn. Koop je gelijktijdig een motorslot, dan krijg je ook nog eens 10% korting op het slot. De CS-15 Trion van HJC beschikt daarnaast over een speciaal A.C.S. ventilatiesysteem. Dit ventilatiesysteem zorgt voor optimale luchtstromen door de helm, waardoor je altijd toegang hebt tot frisse lucht. Daarnaast is de ventilatie belangrijk om de warmte uit de helm af te voeren naar buiten.

CS-15 Trion motorhelm van HJC: een helm met goede specificaties

Wanneer je opzoek bent naar een motorhelm, wil je niet alleen een helm welke bij jou past, maar ook bij je motor. De ruimte aan de voorzijde van de helm, maakt dat deze geschikt is voor mensen die gelijktijdig een bril willen dragen. Het vizier van de HJC CS-15 Trion helmen beschikken over een coating welke krassen op het vizier beperkt. Er zit op het vizier wel een anti condens coating, maar vaak is dit niet voldoende om de condens tegen te houden. Gelukkig is deze HJC CS-15 helm ook geschikt om een Pinlock lens tegen de binnenkant van het vizier te plaatsen. Deze lens zorgt ervoor dat de helm aan de binnenkant niet meer beslaat. Doordat wij een groot aantal helmen op voorraad hebben, kunnen wij de helm snel versturen. Hierdoor heeft u de helm in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis, met als uitzondering het weekend en de feestdagen.

Gereed voor een Bluetooth-systemen

Dat deze helm geschikt is voor Bluetooth-systemen, zorgt ervoor dat je makkelijk een draadloze communicatieset in de helm kunt plaatsen. Het is een ideale oplossing voor motorrijders, want het stelt je in staat om tijdens het rijden met andere motorrijders te communiceren. Daarnaast beschikt de set over een microfoon, en kan deze verbinding maken met je telefoon. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het rijden kunt bellen. Om op de motor een goed telefonisch gesprek te kunnen voeren, is het belangrijk een goede Bluetooth set te hebben. Daarnaast wil je een motorhelm welke zo min mogelijk lawaai in de helm laat, zodat je goed verstaanbaar bent voor degene waarmee je aan de telefoon zit. Veel motorhelm merken hebben een eigen draadloos communicatiesysteem, maar je kunt ook kiezen voor een universele set. Doordat de set verbinding kan maken met je telefoon, kun je er ook geluid mee afspelen. Hierdoor kun je dus naar muziek, een podcast of een ingesproken audioboek luisteren. Een goede kwaliteit communicatieset zal ook een ingebouwde ruisonderdrukker hebben.

> Bestel nu een HJC helm met zonnevizier: Vandaag besteld = morgen in huis!

Ook thuis je motor veilig

Dat je onderweg een motor goed op slot moet zetten om diefstal te voorkomen, weten de meeste mensen wel. Maar wist je ook dat veel diefstallen thuis plaatsvinden. Het is dus belangrijk om thuis de motor net zo goed te beveiligen als onderweg. Dit doe je door een goed motorslot aan de schaffen en de motor altijd op het stuurslot te zetten. Het beste is als je de motor ergens binnen kunt zetten waar de deur op slot kan. Doe de schuurdeur altijd al vroeg in de avond op slot, omdat dieven vaak fietsen, scooters en motoren stelen wanneer bewoners nog wakker zijn, en daardoor de schuur nog niet op slot zit. Een muuranker kun je aan een muur of aan de grond bevestigen, om vervolgens de motor hier aan op slot te zetten. Dit doe je door het kettingslot door de ring van het muuranker te halen. Hierdoor kunnen dieven de motor niet meer optillen om deze mee te nemen, maar moeten ze de ketting van de motor openbreken.

Bekijk nu onze andere HJC modellen: