HJC CS-15 Sebka: Profiteer van kortingen tot wel 40%!

De CS-15 Sebka helmen van HJC hebben een prachtig design, waarmee de helmen van grote afstand Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
opvallen. Ook kent de HJC CS-15 Sebka vele voordelen, zoals een Pinlock-voorbereiding, anti-kras vizier en een ventilatiesysteem. De Pinlock-voorbereiding zorgt ervoor dat je een Pinlock vizier tegen het heldere vizier aan kunt monteren. Dit zorgt ervoor dat je vizier niet meer zal beslaan. Het heldere anti-kras vizier zorgt er op zijn beurt voor dat je altijd een optimaal zicht op de omgeving hebt. Tot slot het ventilatiesysteem. De HJC CS 15 Sebka helm heeft een uitgebreid ventilatiesysteem. Hierdoor wordt er koele frisse lucht aangevoerd en verdwijnt de warme lucht uit de helm. Dit is slechts een kleine greep uit de voordelen van de Sebka integraalhelm van HJC. De helm kent namelijk nog meer voordelen en dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs!

  • Pinlock-voorbereiding
  • Anti-kras vizier
  • Ventilatiesysteem

De voordelen van een integraalhelm

Er bestaan veel verschillende type helmen. Ieder type helm kent zijn eigen voordelen. Zo heeft een integraalhelm het voordeel dat het hele hoofd, inclusief kin en gezicht wordt beschermd. Dit is voornamelijk een groot voordeel voor motorrijders, die vaak op hoge snelheid rijden. Ook is een integraalhelm vaak voorbereid op een communicatiesysteem. Dit zorgt ervoor dat je eenvoudig met anderen op de motor kunt communiceren. Erg handig als je bijvoorbeeld met vrienden gaat touren!

Een ander voordeel is dat je weinig last hebt van weersinvloeden, zoals regen en wind. Hierdoor blijft je gezicht zelfs op koude dagen warm en droog. Dit komt omdat een integraalhelm het gehele hoofd omsluit. Hierbij komt als extra voordeel dat je met een integraalhelm weinig last hebt van ruis, in tegenstelling tot een jethelm.

  • Bescherming voor het hele hoofd, inclusief kin en gezicht
  • Vaak voorbereid op communicatiesysteem
  • Weinig last van weersinvloeden
  • Verminderd de aanwezigheid van ruis

> Vóór 14u besteld = morgen in huis. Schuberth C4 Pro & Sharktooth prime!

Kan ik een tweedehands helm kopen?

Je kunt een helm tweedehands kopen, maar het is niet aan te raden. Een helm gaat niet een leven lang mee, waardoor helmen zo nu en dan vervangen moeten worden. Het verschilt per materiaal waarvan de helm is gemaakt wanneer de helm vervangen moet worden. Als je een helm tweedehands koopt, kan het zijn dat deze helm al over de vervangdatum heen is. Dit kan ervoor zorgen dat een helm niet meer de juiste bescherming biedt. Het kan ook zijn dat een tweedehands helm wordt aangeboden die nog binnen de vervangdatum van de helm zit. Er schuilt echter nog een gevaar. Dit is dat de helm een keer gevallen kan zijn, waardoor niet meer de juiste bescherming wordt geboden. Hier kun je als koper echter niet achter komen. Als je dit niet zeker weet raden wij sterk aan om een nieuwe helm aan te schaffen!

  • Is de helm nog niet over de vervangdatum?
  • Is de helm nog nooit gevallen?
  • Is de helm wel de juiste maat?
Bekijk ook eens de onderstaande HJC modellen!