HJC C91 helm: vandaag besteld = morgen in huis

Hier is ‘ie. De HJC C91 helm met de meest budgetvriendelijke prijs denkbaar. En denk niet Lees door

Set Ascending Direction

9 producten in totaal

Filter
per page
 1. HJC C91 Systeemhelm - Mat Zwart
  HJC C91 - Mat Zwart
  Rating:
  100%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs  159,95 Vanaf  138,16
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. HJC C91 Motorhelm - Wit
  HJC C91 - Wit
  Rating:
  80%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs  159,95 Vanaf  138,16
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 3. HJC C91 Systeemhelm - Fluor Geel
  HJC C91 - Fluor Geel
  Rating:
  80%
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs  159,95 Vanaf  139,00
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Set Ascending Direction

9 producten in totaal

Filter
per page
dat de prijs afbreuk doet aan de kwaliteit. De helm HJC C91is een helm met de beste eigenschappen op de markt met een superieure pasvorm en bovendien heel gebruiksvriendelijk. Deze systeemhelm moet je hebben wanneer je een lange reis wilt maken. Maar voor kleine ritjes gebruik je de HJC C91 helm net zo goed. Ontdek de systeemhelm van HJC. Bestel vandaag en ga morgen veilig de weg op!

Eigenschappen Helm HJC C91

Zie je het voor je? Jij, je motor, en de vele haast geruisloze kilometers voor je. Een herfstwit naar het zwarte woud leg je af in stilte. Want, door de aerodynamische pasvorm van de lichte polycarbonaat HJC C91 helm dringt weinig geluid door. Wanneer je over een tourmotor beschikt, ga je uiteraard op zoek naar een tourmodel helm. Grote kans dat je dan uitkomt bij de helm HJC C91. Van de aanschaf van dit Touring-Adventure model zul je geen spijt krijgen. Want, naast de aerodynamische pasvorm, zitten HJC C91 helmen ook nog eens comfortabel. Dat is te wijten aan de grote ventilatieopeningen met diepe EPS-kanalen aan de bovenkant van de HJC helm C91. Deze zorgen voor een constante luchtstoomventilatie. Naast deze verkoelende werking is de helm voorzien van een SuperCool systeem in de voering aan de bovenkant en het wangkussen aan de binnenkant. Extra verkoeling op een warme dag is het logische resultaat. Je ziet, het dragen van een systeemhelm als de HJC C91 helm zorgen voor nogal wat voordelen. Andere voordelen van het dragen van de HJC C91 helm zijn:

 • Brildragers kunnen de HJC C91 helm zonder problemen op- en afzetten door de uitsparingen in het interieur
 • Tussendoor even tanken? Je kunt je gezicht tijdens een stop gemakkelijk tonen door het eenvoudig te openen kinstuk
 • Het anti-bacteriële interieur van de HJC helm C91 heeft als doel de vochtbalans op peil te houden Tijdens een rit, is je gezicht mooi omsloten, wat zorgt voor meer veiligheid op de weg
 • De HJC C91 helm beschermt je goed tegen weer, wind en insecten
 • Het interieur is nagenoeg geheel verwijderbaar en daarmee wasbaar

Kies jij voor het beste van twee werelden? Met de HJC helm C91 kun je veilig en goed beschermd de weg op en je hebt de mogelijkheid om de helm open te klappen op elke gewenst moment. Dit doe je eenvoudig met één de hand in één enkele beweging. Zelfs met handschoenen is te hendel te openen. Zo zet je de helm wel heel gemakkelijk op en af.

> Tot wel 40% korting: Sharktooth Prime!

Hoe maak ik mijn HJC helm C91 schoon?

Natuurlijk gebeurt het onvermijdelijke. Je helm wordt vies. En waarschijnlijk niet zo’n beetje ook. De meeste motorrijders zijn er bekend mee. Opspattend vuil, dode vliegjes en fijnstof hechten zich na een tijd aan de buitenkant van je helm en laten een vieze waas achter. We noemden het net al even: het is mogelijk het interieur bijna helemaal te verwijderen en deze te wassen. Dit kan in de wasmachine op 30 graden. Niet hoger, want je wilt niet dat de kans bestaat dat het interieur van je HJC C91 helm krimpt. Laat de binnenkant drogen aan de lucht voordat je deze weer in de helm plaatst. Het volstaat om de buitenkant met een vochtig doekje af te nemen wanneer het vuil niet hardnekkig is. Mocht dat wel zo zijn, dan raden wij aan de doek nat te maken en deze over de HJC C91 helm heen te leggen. Zo kan het vuil weken en veeg je dit na 20 minuten af. Mocht dit niet voldoende zijn, dan gebruik je een speciale helmreiniger.

Jouw voordelen bij aanschaf van helm HJC C91

Koop jouw nieuwe HJC C91 helm bij ons. Dan zul je profiteren van:

 • Gratis verzending
 • Een snelle levering
 • Kwalitatieve helmen
 • Bijbehorende motoraccessoires voor kleine prijzen

> Bekijk ook eens de HJC C80 helm!