Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

HJC helm: Vandaag besteld = morgen gratis thuisbezorgd!

HJC is al jaren een belangrijke fabrikant van motorhelmen. Daaruit kan afgeleid worden dat de helmen dus ook van goede kwaliteit zijn.

29 artikel(en)

29 artikel(en)

HJC helmen zijn dan ook een goede optie voor alle soorten motorrijders. Dat hoeft niet alleen maar te gelden voor beginners die op zoek zijn naar een stevige helm, maar zeker ook voor mensen die al wat langer rijden. Het is zelfs zo dat de helmen het ook goed doen op bijvoorbeeld de brommer of de scooter of een ander voertuig met een motoraandrijving. De keuze tussen de vele helmen die het bedrijf maakt is dan ook flink groot. Dat zorgt ervoor dat er ook nog eens voor ieder type persoon een goede helm te vinden is die precies past bij elke persoonlijkheid. Buiten de vormgeving zijn er natuurlijk nog een aantal belangrijke voordelen aan de helm. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de manier waarop de helm gebruikt kan worden. Of denk aan de prijs.

HJC helmen: hoge kwaliteit, goede prijs

Dat er miljoenen HJC helmen gemaakt worden heeft natuurlijk niet in de laatste plaats met de kwaliteit te maken. Dit komt bijvoorbeeld doordat de HJC helm als geheel gemaakt worden in en fabriek. Daardoor kan de kwaliteit op het gebied van veiligheid goed gewaarborgd worden. Uiteindelijk is het natuurlijk vooral van belang dat een helm goede bescherming biedt. Dit geldt zowel voor de helmschaal als voor het vizier. Ook zijn de helmen altijd comfortabel in gebruik. Dat komt bijvoorbeeld doordat veel aandacht besteed wordt aan de mate van ventilatie in de helm. Dit is vooral ook voor langere ritten van belang. Daarnaast is het natuurlijk wel ook belangrijk dat de helm van HJC voor een goede prijs te krijgen is. Dat geldt bijvoorbeeld voor de systeemhelmen en integraalhelmen die gemaakt worden. Vaak zijn er van de modellen zowel een systeemhelmvariant als een integraalhelmvariant te krijgen.

> De HJC jethelm online kopen: Verzending = gratis op het gehele assortiment!

Vervang een helm altijd na een val

De meeste mensen weten wel dat je een helm moet vervangen na een val met de motor of scooter, maar zelfs na een kleine val moet deze al vervangen worden. Laat je de helm onhandig op de grond vallen dan moet je de helm al laten controleren, want je kunt zelf niet van de buitenkant zien of aan de binnenkant de beschermende werking verloren is gegeven. Helmen hebben een Europees keurmerk voor kwaliteit, waarbij het cijfer aangeeft waar de helm gekeurd is. Een aantal voorbeeld zijn:

 • E3 is Italë
 • E11 is Groot-Brittanië
 • E2 is Frankrijk

> Kortingen tot wel 40%: Bekijk nu het assortiment HJC motorhelmen!

Verschillende modellen HJC helmen

In ons assortiment vindt u vele verschillende modellen HJC helmen, waaronder:

Bekijk hier ook onze andere merken die wij verkopen:

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen