HJC CL-Y Simitic – Fluor Geel

HJC CL-Y Simitic Kinderhelm - Fluor Geel

Verzending Gratis
Niet op voorraad
Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld = morgen gratis bezorgd!* i
Dit geldt enkel op werkdagen

Tijdelijk gratis VINZ motorhoes twv 29,95 euro. Deze wordt automatisch toegevoegd aan uw mandje wanneer u de helm besteld! 

HJC CL-Y Simitic – Fluor Geel is een integraalhelm en uitgevoerd in kleine maten. Hierdoor is de helm perfect voor kinderen, maar ook voor dames met een smal hoofd. S + M zijn de gangbare helmmaten voor deze Fluor Gele HJC CL-Y die met een uniek design en kleurenpatroon is uitgevoerd. Op de helmschaal van thermoplastic zijn verschillende prints met uiteenlopende afbeeldingen te zien. Fluor geel voert daarbij de boventoon, maar de details zijn in oranje aangebracht. Dat geeft een bijzonder contrast en zeker met zwart als achtergrondkleur. De pasvorm is ideaal en de Nylex binnenvoering zorgt voor extra comfort. Het is mogelijk om de binnenvoering uit de helm te halen en deze te wassen. Er is voorzien in een antikras en anti-condens Lees door

vizier. Er bevindt zich in de HJC CL-Y een neuskapje. Het kindeel dat niet opgeklapt kan worden is uitgevoerd met een luchtinlaat voor een goede luchtstroom. De HJC CL-Y Simitic – Fluor Geel is uitgevoerd met een microlock kinband snelsluiting. Dit is een sluiting die bij het openen en sluiten van de kinband extra veel comfort te bieden heeft. De helm is licht van gewicht en dat zorgt ervoor dat de nekspieren niet te veel worden belast en het ook na een lange rit nog comfortabel aanvoelt.

Specificaties HJC CL-Y Simitic – Fluor Geel:

- ECE 22.05 goedgekeurd
- Thermoplastic helmschaal
- Nylex binnenvoering
- Antikras en anticondens vizier
- Uitneembare en wasbare binnenvoering
- Microlock kinband sluiting

Specificaties
More Information
Merk HJC
Type helm Kinderhelm
Serie CL-Y Simitic
Write Your Own Review
You're reviewing:HJC CL-Y Simitic Kinderhelm - Fluor Geel
Your Rating