Helmen outlet: Korting tot wel 40%

Bij een helmen outlet een goedkope helm op de kop tikken, dat heb je slim bedacht. Lees door

Van laag naar hoog sorteren

136 producten in totaal

Filteren

136 producten in totaal

Filteren
Zowel onze motorhelmen, scooterhelmen als brommerhelmen kun je voor lage prijzen aanschaffen. Kijk eens in ons assortiment en ontdek een passende helm voor jou. 

Outlet mét ECE 22.05 keurmerk

Ook in onze outlet verkopen wij alleen maar helmen die voorzien zijn van het ECE 22.05 keurmerk. Deze markering zegt alles over de kwaliteit van de helm. Zo ontvangt een helm niet zomaar dit keurmerk. Eerst wordt de helm onderworpen aan allerlei strenge testen. Wanneer de helm voldoet aan de eisen, mag het keurmerk toegekend worden.

Keurmerk ECE 22.05

Ook goed om te weten: op alle Europese wegen is het verplicht om een helm te dragen met ECE 22.05 keurmerk. Dit betekent dat het keurmerk verplicht is. Op deze manier mogen alleen maar helmen van de hoogste kwaliteit gebruikt worden op de weg.

Een helm aanschaffen bij onze helmen outlet 

Wanneer je jouw zoektocht start bij onze helmen uitverkoop, zijn er een aantal punten waar je rekening mee kan houden. Zo wil je natuurlijk wel een helm hebben die perfect zit. Niet te los, niet al te strak. Dat betekent: de juiste maat bestellen. Ook het model is een keuzefactor. Een scooterhelm is bijvoorbeeld weer anders dan een motorhelm. Zo zijn jethelmen bij scooterliefhebbers erg populair, terwijl bij motorrijders de integraalhelmen en systeemhelmen weer populair zijn. In onze helm outlet is er enorm veel keuze uit verschillende soorten helmen:

Een ander aandachtspunt is het merk helm. Er zijn diverse merken verkrijgbaar. Ieder merk heeft weer een andere uitstraling en biedt weer andere voordelen. Persoonlijke voorkeur geeft vaak de doorslag voor een bepaald merk. 

Hoe meet ik de juiste maat op

In onze outlet voor helmen, vind je de grootste maten – XXL – tot zelfs de kleinste maten – kindermaten. Maar hoe kies je nu de juiste helmmaat? Het laatste wat je natuurlijk wilt, is een helm die vervelend zit tijdens het rijden. Wij helpen je graag met het bepalen van de maat zodat je de juiste keuze maakt bij onze helmen sale.

  • Pak een meetlint
  • Plaats het lint 2,5 cm boven je wenkbrauw
  • Meet vervolgens de omtrek van het hoofd
  • Herhaal dit meerdere keren
  • Lees de juiste maat af in het matentabel

Kom je er niet helemaal uit of twijfel je? Neem dan contact op. Ook wanneer je vragen hebt over modellen, accessoires of functies van de helmen in onze sale kun je bij ons terecht. 

Andere interessante producten:

Deze tekst is geschreven door onze .