• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Helmen outlet: deze maand korting tot 40%

Bent u op zoek naar een helmen outlet in de buurt van Amsterdam? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Artikelen 1 tot 32 van 53 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 32 van 53 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Bij ons profiteert u van kortingen tot wel 40%, gratis verzending en vandaag besteld = morgen in huis!

Het dragen van een helm

In sommige gevallen is het verstandig of zelfs verplicht om een helm te dragen. Hierbij kun je denken bij het berijden van een motor en scooter. Hiervoor is het uiteraard verplicht om een helm te dragen. Dit is echter geheel voor je eigen best wil. Het dragen van een helm is in sommige gevallen verplicht. Wanneer men een scooter bestuurt of een motor bijvoorbeeld. Het dragen van een helm zorgt ervoor dat het hoofd de bescherming krijgt die het nodig heeft. Het kan helaas voorkomen dat er een ongeluk ontstaat of dat men van het voertuig af valt. Het is dan van belang dat het hoofd goed wordt beschermd. Dit kan worden gedaan door een helm te dragen.

Een helm aanschaffen bij onze helmenoutlet 

Wanneer je een helm gaat aanschaffen zijn er een aantal punten waar men rekening mee moet houden. Wanneer je een helm gaat aanschaffen moet er bijvoorbeeld worden gekeken naar het soort helm. Een scooterhelm is bijvoorbeeld weer anders dan een motorhelm. Een motor rijdt veel sneller dan een scooter, het is daarom ook vanzelfsprekend dat een motor helm meer veiligheid en steun moet bieden dan een scooter helm.

Het tweede aandachtspunt is het merk helm. Er zijn diverse merken verkrijgbaar. Ieder merk heeft weer een andere uitstraling en biedt weer andere dingen. Persoonlijke voorkeur geeft vaak de doorslag voor een bepaald merk. Helmen kun je aanschaffen in een helmen outlet. In een helm outlet is er enorm veel keuze uit verschillende soorten helmen:

En er zijn nog vele andere type helmen. Hierdoor zit er voor iedereen wel iets naar wens tussen. 

De keurmerken voor de helm

Een goede helm heeft ht ECE keurmerk. Deze afkorting staat voor Economic Commission for Europe. Dit is een keurmerk dat een uniforme richtlijn opstelt waaraan alle helmen moeten voldoen. Er mag ook niet gereden worden met helmen die het juiste keurmerk niet hebben. Want een helm dient in de eerste plaats als eerste bescherming bij ongevallen en valpartijen. Tijdens het testen wordt er dus gekeken of de helm voldoende bescherming biedt om toegelaten te worden tot Europa.

Een goedgekeurde helm kunt u dan ook herkennen aan het E-nummer. Dit nummer staat voor het land dat de helm heeft getest en heeft goedgekeurd. Zo staat E1 bijvoorbeeld voor Duitsland en E4 voor Nederland. Daarnaast moet elke helm dus het ECE 22.05 keurmerk hebben. Bij onze helmenoutlet zijn alle helmen voorzien van dit keurmerk.

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen