• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Helm maat M: korting tot 40%!

De maat van een helm is afhankelijk van de omtrek van het hoofd. Dit betekent dat sommige opgroeiende kinderen deze helm kunnen gebruiken omdat hij goed past, maar ook dat hij voor sommige volwassenen van ideale grootte is.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Het is immers bij een helm belangrijk dat de pasvorm juist is. Dit komt de veiligheid ten goede, maar is ook fijn omdat hij dan lekkerder op het hoofd past. Dat de helmen dan ook nog eens met handig winkelen tegen hogere korting te krijgen zijn is helemaal fijn.

Een manier waarop dit verzorgd kan worden is door te kiezen voor de juiste methode van aankopen. Kies bijvoorbeeld het juiste moment om de beste korting mee te pakken. Denk er echter ook over na om meerdere aankopen tegelijkertijd te doen. Hiermee kan dan nog eens een extra korting die ook wel bundelkorting wordt genoemd op de helm met maat m worden gekregen.

Helmen maat m: voordelen van bestellen

Wie online helmen maat m bestelt, loopt natuurlijk minder snel het risico dat hij niet de helm die hij wenst te pakken kan krijgen. Vaak is het online veel gemakkelijker om aan specifieke types te komen. Dit maakt winkelen in een webwinkel ook vaak de methode van voorkeur. Dat komt echter ook door een hele reeks andere voordelen die hiermee gepaard gaan. Denk dan aan:

 • Afleveren zonder verzendkosten
 • Binnen 24 uur de bestelling thuis geleverd
 • Eigen voorraad dus geen kans op uitverkocht
 • De kwaliteit is te toetsen door beoordelingen van klanten

Bovendien is het zo dat helmen in de maat m zelf ook een aantal belangrijke kenmerken moeten hebben. Hier kan online rustig naar gezocht worden. Denk dan aan bijvoorbeeld het gewicht van een helm. Een andere kwestie is ook de pasvorm, die moet bij voorkeur precies juist zijn. Comfort en veiligheid gaan op dat vlak hand in hand. Al deze punten zijn zeer belangrijk om mee te nemen wanneer een aankoop gedaan gaat worden.

> Bekijk ook onze kleine helmen: verzending = gratis!

Goed kunnen horen

Het is belangrijk om goed te kunnen horen met een helm op. Dit komt in sommige gevallen echter nog weleens in het gedrang. Bij open helmen, of jethelmen, in de maat m kan het namelijk zo zijn dat de wind er wat meer doorheen ruist. Dit kan een vervelend effect hebben. Een oorzaak hiervoor kan in de snelheid liggen. Wanneer een scooterhelm gebruikt wordt op de motor kan dit bijvoorbeeld deze problemen geven. Gebruik deze helm daarom bij voorkeur binnen de bebouwde kom waar de snelheid lager is. Dit probleem komt overigens bij het overgrote deel van de helmen niet voor.

> De XS helmen: Vandaag besteld = morgen in huis!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen