Harley Davidson helm: Tot 40% korting

Rijd je op een Harley Davidson dan wil je wel een bijpassende helm. De look wordt Lees door

Sorteren

15 producten

Filteren
 1. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 2. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

15 producten

Filteren

dan pas echt afgemaakt. Harley Davidson helmen zijn afgestemd op de stijl en het design van de motor en hebben een stoere look.

Harley Davidson helmen met keuze uit meerdere modellen

Harley Davidson helmen zijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Als jethelm, als systeemhelm of als integraalhelm. Zo kan je precies de Harly Davidson helm aanschaffen die het beste bij je stijl en bij je motor past. Een jethelm is vaak een favoriet onder de Harley Davidson rijders. Deze helmen hebben namelijk een authentieke en stoere look. Nadeel hiervan is wel dat de helm beschikt over een open kinstuk. Veel motorrijders vinden een kinstuk prettig op de motor. Dat biedt een extra veilig gevoel en comfort.

Daarnaast zijn er ook andere typen motorhelmen beschikbaar die geschikt zijn voor het rijden op een stoere motor. Er zijn bijvoorbeeld systeemhelmen beschikbaar. 

Selecteer de juiste helmmaat

Het selecteren van de juist helmmaat voorkomt teleurstelling als er een te kleine of te grote maat wordt besteld. Een te kleine helmmaat kan zorgen voor een afknelling van het hoofd en leiden tot hoofdpijn. Een te grote helm is ook niet wenselijk.

Voor alle Harley Davidson helmen in het aanbod geldt dat er meerdere maten beschikbaar zijn om een keuze uit te maken. Van maat XXL tot XS. Het meten van de hoofdomtrek is de eerste stap om de helmmaat te bepalen. De hoofdomtrek vormt namelijk het uitgangspunt om in de matentabel de juiste helmmaat van de Harley Davidson helm te bepalen.

Bepaal zo je maat:

 • Plaats het meetlint 2,5 cm boven je wenkbrauw
 • Meet de omtrek
 • Herhaal dit meerdere keren, zodat je kunt dubbelchecken
 • Lees in de matentabel af welke maat je nodig hebt

Bekijk hier alle motorhelmen!