Sorteren op:
Grijze fashionhelm

Een grijze fashionhelm: Vanaf €49,95!

Wij verkopen motorhelmen, scooterhelmen en brommerhelmen in alle soorten en maten. Je bent bij ons aan Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren

3 producten in totaal

Filteren
het juiste adres als je een systeemhelm wil kopen, maar ook als je een integraalhelm aan wil schaffen. En draag je liever een helm zonder kinbescherming op de motor, scooter of brommer? Dan koop je een van onze jethelmen.

Wil je een jethelm met eigentijds design dragen? Dan raden wij je aan een fashionhelm te bestellen. Wij verkopen fashionhelmen in diverse kleuren, waaronder de subtiele kleur grijs. Je vindt ons complete aanbod grijze fashionhelmen op deze pagina.

De 24-uurs levering van Helmonline.nl

Wij begrijpen dat je geen zin heeft om dagenlang op de levering van jouw nieuwe helm te moeten wachten. Zonder helm mag je de weg niet op en als je dagen op de levering van je helm moet wachten, betekent dat je motor, scooter of brommer dagenlang stil staat. Zonde! Gelukkig hoef je bij ons niet dagen te wachten voor je jouw nieuwe goedkope helm kunt dragen. Wij hebben namelijk een 24-uurs levering.

Bestel je jouw grijze fashionhelm op een werkdag voor 23:59 uur, dan zorgen wij ervoor dat je de helm de volgende dag al in huis hebt. Dit betekent dat je de nieuwe helm de volgende dag al kunt passen en direct in gebruik kunt nemen, als je de juiste maat hebt bestelt. En heb je niet de juiste maat besteld? Dan heb je 100 dagen de tijd om je helm terug te sturen. Bestel je een nieuwe helm in een andere maat, dan heb je deze de volgende dag weer in huis met onze 24-uurs levering. Ideaal!

Wat is een fashionhelm?

Een fashionhelm is een jethelm met een extra trendy design. De helm komt oorspronkelijk uit Italië: het land van mode, stijl en luxe. Waar een standaard jethelm vaak een wat sportiever design heeft, is dit bij de fashionhelm niet het geval. Deze helm ziet er op en top trendy uit en heeft een subtiel en strak design, zonder al te veel poespas.

Een jethelm heeft nooit een kinstuk. Omdat een fashionhelm ook een jethelm betreft, betekent dit dat ook deze helm geen kinstuk heeft. Dit heeft enkele voordelen:

  • Je hebt een zeer goed zicht met deze helm op je hoofd. Dit komt omdat je zicht niet belemmerd wordt door een kinbeschermer.
  • Je kunt een bril of zonnebril dragen onder de helm. De helm blijft gegarandeerd lekker zitten, ook met grote bril of zonnebril.
  • je heeft geen last van condensvorming op het vizier. Een jethelm ventileert namelijk uitstekend.

Andere interessante producten: