Caberg Jackal Imola helmen: Tot 40% korting

De Caberg Jackal Imola is de ideale helm voor iedereen die een helm zoekt met een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
stoer en sportief uiterlijk. Bestel je deze motorhelm voor middernacht, dan bezorgen wij deze morgen al bij je thuis. Daar komt nog bij dat wij de verzendkosten voor je betalen, wat de helm nog goedkoper maakt dan bij concurrenten waar er later nog verzendkosten bij komen. Dit komt nog bovenop de flinke korting welke wij op de helm Caberg Jackal Imola geven. Ten slotte krijg je nog een korting op accessoires, wanneer je deze gelijktijdig met de motorhelm besteld. Je kunt bijvoorbeeld 10% korting krijgen op een motorslot, of zelfs 15% korting wanneer je een motorslot en een muuranker besteld. De combinatie van de hoge korting op de helm, de gratis verzending en de korting op accessoires zorgen ervoor dat je goedkoop uit bent.

Jack Imola motorhelm van Caberg: precies wat je zoekt

Op deze website kun je een groot aantal motorhelmen vergelijken. Om je te helpen bij je zoektocht, heeft elke motorhelm een duidelijk overzicht aan specificaties, inclusief de voordelen en nadelen van de helm. Op de productpagina zie je ook staan wat er allemaal bij de aankoop van een helm Caberg Jackal Imola zit inbegrepen. Dit kan bijvoorbeeld één of meerdere van de volgende onderdelen zijn:

  • Een geïntegreerd vizier tegen de zon.
  • Kinpads welke je los kunt halen om te wassen.
  • Een uitneembare binnenvoering.
  • Een helmzak, om de helm in te vervoeren.

De accessoires zoals een motorslot of een muuranker zitten niet standaard bij de aankoop van een Caberg Jackal Imola inbegrepen. Een voordeel van Caberg Jackal Imola motorhelmen is dat deze zo gemaakt zijn dat je er makkelijk een communicatieset in kunt plaatsen. Dit is ideaal als je tijdens het rijden met andere motorrijders wilt communiceren. Je kunt deze set natuurlijk ook gebruiken om tijdens het rijden te bellen, of om muziek te luisteren.

Tips om diefstal van een helm te voorkomen

Aan een motorhelm zie je vaak wel dat deze nieuw is, wat hem tot een geliefd doelwit van dieven maakt. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je met je motorhelm om moet gaan. Ga je ergens naar binnen, dan is het natuurlijk het beste als je de Caberg Jackal helm gewoon mee kunt nemen. Let dan wel op dat je hem niet ergens laat liggen. Een andere optie is om deze in de buddy van de motor te bewaren. Het voordeel hiervan is dat je niet met de helm hoeft rond te lopen, en dat dieven een slot moeten open maken om bij de helm te komen. Heb je geen buddy, of past de helm er niet in? Dan is het verstandig om de helm vast te leggen met een kettingslot. Dit doe je door de motor met het kettingslot vast te leggen, en deze dan door het vizier van de helm te doen. Zo moeten dieven om de helm te stelen ook het slot openbreken. Het is ook slim om de motor (en de helm) in het zicht te zetten, zodat je deze goed in de gaten kunt houden.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bekijk nu de Caberg Duke II Smart helm!

Was de binnenvoering regelmatig

Het is belangrijk om aan de hygiëne van de motorhelm te denken. Een motorhelm kan, zeker in de zomer, best warm zijn. De binnenvoering van de helm neemt zweet op, wat na verloop van tijd zorgt voor een opbouw van bacteriën. Gelukkig kun je bij de meeste motorhelmen de binnenvoering uit de helm halen om deze te wassen. Rij je regelmatig op de motor, dan is het dus ook verstandig om regelmatig de helm te wassen. Berg je de helm op, dan is het slim deze in een helmzak te doen, om te voorkomen dat er veel stof in de binnenkant van de helm komt. Doe je dit niet dan adem je bij de eerstvolgende motortocht deze stof in. Heb je de helm in de winter enkele maanden niet op gehad, dan is het ook verstandig om de binnenvoering te wassen.

Bekijk ook eens de andere Caberg modellen: