Caberg Drift Evo Integra: Op werkdagen binnen 24 uur geleverd

De Drift Evo Integra helmen van Caberg zijn zeer sportief en daarom uitstekend geschikt voor sportieve Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
rijders. Dit is terug te zien aan het gestroomlijnde design. Hierdoor wordt er een minimale weerstand van de wind ondervonden. Daarnaast beschikt de Drift Evo Integra integraalhelm over een achterspoiler, zodat de stabiliteit van de helm wordt vergroot. Dit zorgt voor een meer comfortabele motorrit. Ook de windvanger bij de kin zorgt voor extra stabiliteit. De wind kan namelijk moeilijker de Caberg helm inkomen, waardoor het via de gestroomlijnde buitenschaal langs de helm wordt gedreven. Om het af te maken is de buitenschaal gemaakt van glasvezel, waardoor de helmen licht en sterk zijn. Een droom voor iedere sportieve rijder!

  • Sportief gestroomlijnd design
  • Achterspoiler voor stabiliteit
  • Windvanger bij de kin
  • Buitenschaal van glasvezel

De Drift Evo Integra integraalhelm van Caberg: Een Dubbel-D kinband sluiting

Een integraalhelm wordt voornamelijk gebruikt door motorrijders. Een integraalhelm biedt namelijk bescherming voor het hele hoofd, inclusief gezicht en kin. Dit is voor motorrijders erg belangrijk, omdat een motorrijder vaak op hoge snelheden rijdt. In tegenstelling tot een scooter is een motor namelijk wel toegestaan op de snelweg. Hierdoor is het belangrijk om goede bescherming te dragen. De Caberg Drift Evo Integra integraalhelm, die zeer populair is bij sportieve rijders, beschikt hierdoor over een kinband met dubbel D-sluiting. Tegenwoordig bestaan de meeste kinband sluitingen uit micrometic snelsluitingen. Deze sluitingen zijn zeer gebruiksvriendelijk, maar bij een harde klap minder betrouwbaar dan een dubbel-D sluiting. Een micrometic sluiting kan namelijk openspringen bij een harde klap, terwijl een dubbel D sluiting zichzelf juist strakker aantrekt. Een dubbel D-kinbandsluiting is hierdoor een vereiste in de racerij. In het begin is het misschien nog moeilijk om de dubbel D kinbandsluiting te sluiten, maar na verloop van tijd wordt dit een eitje. Zelfs met de sluiting profileert de Caberg Drift Evo Integra zich als echte racehelm!

  • Dubbel D-sluiting beter bestand tegen klappen dan micrometic sluiting
  • Dubbel D-sluiting vereiste voor de racerij
  • Dubbel D-sluiting in het begin lastig te sluiten, na oefening erg eenvoudig

Waar worden motorraces gehouden in Nederland?

Als je een keer naar een motorrace wil kijken, dan kun je in Nederland op verschillende locaties terecht. Het meest bekende motorracecircuit in Nederland is het circuit van Assen. Hier wordt jaarlijks de TT van Assen gereden, waar mensen vanuit de hele wereld op afkomen. Toch kun je ook op andere plaatsen in het land naar motorraces kijken. Zo worden er ook motorraces gehouden op het circuit van Zandvoort. Voor een minder bekend circuit kun je ook eens kijken naar de Varsselring in Hengelo. Hier worden ook geregeld motorraces gehouden. Zo kun je op meerdere locaties in Nederland terecht voor het bezoeken van een motorrace. Zoek eens op internet naar een motorrace bij jou in de buurt en maak er een leuk dagje uit van!

Toch een ander Caberg Drift model, bekijk dan eens: