Caberg Duke II Smart - Zwart

Waardering:
95% of 100

Caberg Duke II Smart - Zwart

Waardering:
95% of 100
Verzending Gratis
Niet op voorraad
Op werkdagen vóór 23:45 uur besteld = morgen gratis bezorgd!* i
Dit geldt enkel op werkdagen

Caberg Duke II Smart – Zwart is een systeemhelm met een uitgekiend ontwerp. Je kunt deze Caberg Duke 2 Smart helm namelijk ook als jethelm dragen. Hiervoor kunt u gebruikmaken van de P/J vergrendelingsknop. Met één klik verander je de systeemhelm naar een integraalhelm. Dat is ideaal voor korte ritjes en tijdens warme zomerdagen.

Deze vernieuwde Caberg Duke II Smart systeemhelm biedt nog veel meer voordelen. De Zwarte Caberg Duke II Smart heeft bijvoorbeeld een nekrand voor de filtering van geluid. Bovendien is er sprake van openingen voor ventilatie bij de kin en aan de bovenzijde van de Caberg Duke II Smart. Super comfortabel en ideaal voor tijdens de hete zomerdagen. Zo voel je een frisse bries tijdens het rijden en blijft je helm koel. Neem een kijkje bij de foto's. De helm is in meerdere kleuren beschikbaar. Lees in de uitgebreide productspecificaties meer informatie over de kenmerken van de Caberg Duke II Smart helm.

Caberg Duke II Smart > helmschaal van polycarbonaat & Just Speak S universal

De helmschaal van de Caberg Duke Smart is gemaakt van polycarbonaat en dus van een uitstekende kwaliteit. Er is sprake van een dubbel vizier inclusief een zonnevier. Het vizier is antikras uitgevoerd en de helm is pinlock voorbereid. Dit laatste betekent dat een Pinlock vizier niet meegeleverd wordt met de Caberg Duke 2 Smart helm, maar wel bijbesteld kan worden.

Er zijn ook voorbereidingen getroffen om in de Caberg Duke 2 Smart gebruik te maken van een bluetooth communicatiesysteem in de vorm van Just Speak S universal.

Caberg Duke II Smart > reflecterende onderdelen + 1.550 gr qua gewicht

De binnenvoering is gemakkelijk uit te nemen en kan gewassen worden. Verder beschikt de Caberg Duke II Smart helm over reflecterende onderdelen. Zo ben je extra goed zichtbaar in het donker. Het gewicht van de Caberg Duke II Smart – Zwart bedraagt 1.550 gram. De pasvorm is perfect en u kunt bij het bestellen van deze helm de geschikt helmmaat selecteren. De microlock kinband biedt een snelsluiting om de helm snel vast en los te maken.

Specificaties Caberg Duke II Smart – Zwart:

- ECE 22.05 keurmerk
- Vernieuwde Duke systeemhelm
- Polycarbonaat helmschaal
- Antikras dubbel vizier (incl. zonnevizier)
- Pinlock voorbereid
- Microlock snelsluiting kinband
- Wasbare binnenvoering
- Ventilatie bij kin en bovenzijde
- Nekrand voor filtering geluid
- Reflecterende details
- 1.550 gram
- P/J vergrendelingsknop (om als jethelm te gebruiken)
- Just Speak S universal voorbereid

 

 

Lees door
  • Geïntegreerd zonnevizier
  • Nekrand voor filtering geluid
  • Voorbereid voor Just Speak S universal
  • Geleverd zonder Pinlock vizier
Specificaties
Meer Informatie
Merk Caberg
Type helm Systeemhelm
Serie Duke II Smart
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Caberg Duke II Smart - Zwart
Uw waardering