Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Topkoffer

Wilt u er eens lekker op uit met uw motor, alleen of met z’n tweetjes? Dan is een beetje overbodige bergruimte absoluut geen overbodige luxe.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Extra bergruimte op uw motor kunt u creëren met een topkoffer. Topkoffers zijn koffers die u achter op uw motor of scooter kunt plaatsen. Deze zijn zeer handig om bijvoorbeeld uw regenpak, extra kleding, uw slot of zelfs uw helm in op te bergen. U kunt uw topkoffer uiteraard ook gewoon gebruiken om andere bagage in mee te nemen. Topkoffers kunnen gewoon op slot, dus al uw spullen zitten veiligen droog in een topkoffer. Wij bieden mooie ruime topkoffers aan met voldoende ruimte voor één of zelfs twee helmen, afhankelijk van het type dat u kiest. Onze topkoffers zijn allemaal uitgevoerd in moderne designs, voorzien van reflectoren en uiteraard van A Kwaliteit. Ze zijn waterdicht en voorzien van hoogwaardige sluitingen en worden geleverd met 2 unieke sleutels.

Universeel

Onze topkoffers zijn universeel, zodat ze op elke motor en elke scooter te plaatsen zijn, mits uw motor of scooter is voorzien van een rekje achterop. Topkoffers kunnen niet zomaar worden gemonteerd, u hebt er een speciale bevestigingsplaat voor nodig. Bij de topkoffers wordt een universele bevestigingsplaat met standaard fittings inclusief montagehandleiding meegeleverd waarmee u elke topkoffer gemakkelijk op elke motor of scooter met rekje kunt plaatsen. Met een uniek kliksysteem kunt u de koffer gemakkelijk van uw motor of scooter afhalen. Om veiligheidsredenen is dit uiteraard alleen mogelijk als de koffer niet afgesloten is en alleen met uw unieke sleutel. Het grote voordeel van topkoffers is dus dat u het niet met spanbandjes vast hoeft te sjorren, maar gewoon heel simpel vast en weer los kunt klikken op de meegeleverde bevestigingsplaat.

Verschillende formaten

Topkoffers zijn in diverse maten leverbaar, van klein tot groot, bijvoorbeeld in 28, 36 of 48  liter. In een 28 liter uitvoering past met gemaakt een helm, terwijl in de 48 liter uitvoering zonder problemen 2 helmen kunnen worden geplaatst. Uiteraard kunt u het ook gewoon gebruiken voor het meenemen van extra bagage.

Handig

Topkoffers op uw motor of scooter zijn altijd handig. U kunt er heel eenvoudig uw beste motorhelm of slot of andere zaken in opbergen als u ergens naar toe bent gereden, maar u kunt het ook gebruiken om extra bagage mee te kunnen nemen. Niet voor niets dat topkoffers ontzettend veel worden verkocht.

Rijeigenschappen

Uit diverse reacties blijkt dat de rijeigenschappen van uw motor of scooter niet erg worden beïnvloed door een topkoffer. Alleen bij zeer hoge snelheden zult u er iets van kunnen merken als u alleen op de motor zit. 

Naast een topkoffer ook een nieuwe helm kopen?

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen