Motorbril kopen? Gratis bezorging in 24 uur

Een motorbril kan onder verschillende omstandigheden uitkomst bieden tijdens het rijden op een motor. Er wordt Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
namelijk in de eerste plaats voor extra comfort gezorgd. Er zijn namelijk helmen, waarbij een vizier ontbreekt. Als dat het geval is, kan hinder worden ondervonden van met name de weersomstandigheden. Bijvoorbeeld van een koude wind in de ogen, maar ook van vliegjes die ineens in de ogen terecht kunnen komen.

Motorbrillen ook voor bescherming tegen de zon

Motorbrillen zijn uiteraard in verschillende modellen verkrijgbaar. Er zijn zelfs speciale motorzonnebrillen beschikbaar. Deze motorbrillen hebben weer het voordeel dat er een uitstekende bescherming tegen de zon wordt geboden. Het is namelijk zeer hinderlijk als je tijdens het rijden op de motor verblindt wordt door het zonlicht. Een motorbril biedt dan ook in meerdere situaties uitkomst. Verder is het zo dat de look natuurlijk verandert als je een helm met een motorbril draagt. Er zijn jethelmen die al standaard voorzien zijn van een motorbril.

Je kunt een motorbril echter ook prima afzonderlijk kopen. Daarbij is het dan wel aan te raden om een keuze te maken uit het aanbod met motorbrillen die aansluiten bij de stijl van de motorhelm. Verder is er voor specifieke situaties, zoals het crossen ook handig om een bril te dragen als er geen vizier aanwezig is. Opspattend modder komt in elk geval dan niet in de ogen terecht.

  • Bescherming tegen kou 
  • Bescherming tegen zonlicht
  • Bescherming tegen vliegjes
  • Bescherming tegen opspattend modder

> nieuw in onze collectie: Schuberth helmen (verschillende lijnen: S2 / C3 basis / C3 pro / C4 / E1 / SR2 / R2)

Ideaal als verjaardagscadeau

Ken je iemand die wel een helm heeft, maar geen vizier en wel een motorbril kan gebruiken? Dan is het leuk om uit het aanbod met motorbrillen een keuze te maken en er één cadeau te geven. Bijvoorbeeld als verjaardagscadeau of voor een andere speciale gelegenheid. Of gewoon zomaar, omdat je iemand wel een leuk cadeautje gunt en deze persoon wilt verrassen met een motorbril. Ook als u de motorbril voor iemand anders aanschaft, is het wel zo leuk om rekening te houden met de stijl van de helm. Dan wordt het plaatje namelijk helemaal compleet gemaakt.

Wil je een motorhelm kopen? Bestel vóór 23.59 uur = volgende dag in huis!