Communicatieset motor bluetooth: gratis verzending!

Op de motor zit je heerlijk in je eigen wereld, maar ga je in groepsverband op Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren

3 producten in totaal

Filteren
vakantie of op pad in het weekend, gebruik een communicatieset voor op de motor met bluetooth om in verbinding met elkaar te blijven. Zo weet je altijd van elkaar wat er speelt. Niet alleen fijn maar ook veilig. Bekijk onze collectie en kies de beste communicatieset motor voor jou.

Communicatieset motor met bluetooth: een veelzijdig middel

Om in verbinding te staan met je mede motorrijders tijdens een rit of tijdens een vakantie, is een communicatieset met bluetooth ideaal maar niet alleen dan gebruik je een communicatieset voor de motor. Gebruik een communicatiesysteem ook voor de volgende gevallen voor een fijne en veilige rit, keer op keer:

  • Om muziek te luisteren
  • Om radio te luisteren
  • Om navigatie instructies te ontvangen

Onze communicatieset motor bluetooth systemen zijn te gebruiken met een smartphone, mp3 en met GPS. Bekijk per product welk systeem het beste past bij jouw wensen en behoeftes en hoe het systeem te gebruiken is.

Waar let je op tijdens het kopen van een communicatieset met bluetooth?

Er zijn verschillende systemen op de markt met verschillende eigenschappen. Maar waar kies je voor? We hebben een aantal belangrijke eigenschappen voor je op een rijtje gezet om de oriëntatie wat gemakkelijker te maken:

  • Waterdicht: het kan altijd voorkomen dat je onverwacht in een regenbui terecht komt. Dus zelfs als je alleen een mooi weer rijder bent, kies je wat ons betreft voor een waterdichte communicatieset met bluetooth
  • Accuduur: rij je alleen korte ritten? Dan heb je geen zware accu nodig. Ga je er veel en lang op uit of ga je op vakantie? Kies een communicatieset met bluetooth die een lange accuduur heeft zodat je nooit zonder communicatiemogelijkheden zit
  • Radio: ben je een echt radioluisteraar? In dat geval heeft je systeem een FM transmitter nodig
  • 3,5mm Jack: wil je je mobiel of een ander extern apparaat aansluiten aan je communicatieset dan heb je een 3,5mm Jack nodig: een kabeltje waarmee je het apparaat aansluit
  • Aantal mensen: veel motor communicatiesets zijn erop gemaakt om enkel met één andere bluetooth connectie te maken. Ga je met meerdere mensen op pad, dan heb je dus een ander systeem nodig die hier speciaal voor gemaakt is. En let ook op de range van het communicatiesysteem met bluetooth. De gebruikelijke range is 10 meter.

Communicatieset voor motor met bluetooth voor elke helm

Onze motor communicatie systemen kunnen worden ingebouwd in de meeste motorhelmen uit ons assortiment. Nieuwe helmen zijn namelijk vaak al voorbereid op een communcatieset. Motorhelmen hebben een holle ruimte, oorspronkelijk voor brildragers, waarin je motor headsets kunt plaatsen.

Heb je vragen of advies nodig over welk motor communicatieset er bij welke helm past? Neem contact met ons op en samen vinden we beste communicatieset voor motor en de juiste combinatie helm.