Sorteren op:

ABUS schijfremslot: gratis verzending + morgen in huis

De ABUS schijfremsloten zijn er in verschillende varianten, waarbij het ene slot nog uitgebreider is dan Lees door

Van laag naar hoog sorteren

6 producten in totaal

Filteren

6 producten in totaal

Filteren
de andere. Wat alle sloten gemeen hebben, is de sterke kwaliteit en het ART 4 keurmerk. Beveilig je scooter of motor met de schijfremsloten van ABUS. Ideaal in gebruik en van de hoogste kwaliteit.

ABUS schijfremsloten: wat zijn de voordelen?

Het merk ABUS is al jaren heel bekend. Ook een ABUS schijfremslot is een veelgebruikt en geliefd product. Nu wil je natuurlijk weten waarom deze producten zo steengoed zijn. Allereerst zorgt een schijfremslot ervoor dat een scooter of motor niet zomaar weggesleept kan worden. Je plaatst het slot namelijk bij de remschijf van het voorwiel. Dit zorgt ervoor dat je scooter of motor niet zomaar te verplaatsen is.

Wat zijn andere voordelen van een schijfremslot van het merk ABUS?

  • Verkrijgbaar in 4 modellen
  • Voorzien van ART 4 keurmerk
  • Goedgekeurd door verzekeraars
  • Materiaal: gehard staal
  • Behuizing van zacht kunststof
  • 2 sleutels meegeleverd
  • Waterafstotend

De sloten zijn licht in gewicht en gebruiksvriendelijk. Op alle producten zit 2 jaar garantie. Wat ook goed is om te weten: de ABUS schijfremsloten zijn voorzien van het ART 4 keurmerk. Dit is belangrijk, want verzekeraars stellen hoge eisen voordat je een verzekering kunt afsluiten. ART 4 is in de meeste gevallen een hoog genoeg keurmerk. Mits je een zware motor hebt, dan is ART 5 ook wel eens vereist.

Hoe beveilig ik mijn tweewieler het beste

Een ABUS schijfremslot is één van de stappen die je kunt ondernemen voor de optimale beveiliging van je motor, scooter of fiets. Wij adviseren altijd om niet slechts een enkel slot te gebruiken. Gebruik minimaal 2 sloten. Het liefst 2 verschillende, zodat de dieven er geen handigheid in krijgen.

Naast een ABUS schijfremslot is een stevig kettingslot ook geen overbodige luxe. Met dit slot kun je je voertuig goed vastzetten aan een niet te verplaatsen object. Denk aan een lantarenpaal, hekwerk of een speciaal muuranker.

> ABUS muuranker: Korting tot wel 40%!

Bescherm niet alleen je voertuig. Bescherm ook jezelf. Tegen weersomstandigheden en ongelukken. Helmonline verkoopt alleen gecertificeerde helmen, die ook nog eens comfortabel zitten. Bekijk eens deze pareltjes en profiteer van tot wel 40% korting!