Sorteren op:

ABUS muuranker: vandaag besteld = morgen in huis

Haal het kettingslot door de ABUS muuranker heen en je motor of scooter staat stevig op Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
slot. Een muuranker is handige uitvinding, maar helaas tegenwoordig geen overbodige luxe. Dieven worden steeds brutaler en vindingrijker. Gelukkig wij ook. Het grootste voordeel van een muuranker van ABUS is dat je voertuig ergens aan vastgebonden staat. Zo zorg je ervoor dat je motor niet weg te slepen is.

In ons assortiment vind je muurankers van de hoogste kwaliteit. Het muuranker is goedgekeurd door de ART stichting en daarom voorzien van een ART 4 keurmerk. Let erop dat je een ABUS muuranker altijd met een stevig kettingslot dient te gebruiken. Een muuranker zelf is geen slot, maar wel een belangrijke aanvulling voor je andere sloten.

Uiteraard worden de ABUS muurankers met montagematerialen geleverd. Zo kun je snel het slot bevestigen aan de muur of aan de vloer.

Waar bevestig ik een muuranker van ABUS?

Wanneer je muuranker van het merk ABUS thuis is afgeleverd, kun je direct aan de slag. Weet je al waar je het anker wilt plaatsen? Dit kan in de voortuin zijn of juist in de achtertuin. Een andere optie die je in overweging kunt nemen is waarin je het anker gaat bevestigen. Over het algemeen wordt voor de muur gekozen, maar de vloer is ook zeker een optie. Het belangrijkste is dat de muur of de vloer stevig genoeg is. Een betonnen of stenen muur/vloer is een pré voor dit anker. We raden je af om in een onstabiele of slappe ondergrond het muuranker van ABUS te bevestigen. Je wilt namelijk niet dat het slot met een paar keer trekken los te maken is.

Beveilig je voertuig optimaal

Wil je lang van je motor of scooter genieten, dan is het helaas ook nodig om voor goede beveiliging te zorgen. Alleen een ABUS muuranker is vaak niet voldoende. Waar moet je op letten bij het beveiligen van je motor of scooter?

  • Meerdere sloten
    Dacht je aan één slot voldoende te hebben, dan moeten we je wakker maken uit deze droom. De meest optimale beveiliging van je voertuig begint namelijk bij het gebruiken van meerdere sloten. ABUS muurankers zijn uiteraard alleen nuttig als je hier ook een ART goedgekeurd kettingslot bij gebruikt. Daarnaast adviseren we je om nog een extra kettingslot of schijfremslot te gebruiken.
  • Camera
    Stal je je voertuig thuis, dan is het wellicht een idee om een camera te plaatsen. Mocht dit een mogelijkheid zijn. Niet alleen dieven, maar ook vandalen kunnen hiermee herkend worden.
  • Plaats je motor in het zicht
    Ben je op stap, dan is het goed om je motor op drukke plekken te plaatsen. Dieven zullen hier minder snel met allerlei gereedschap een de slag gaan.

Naast onze muurankers te combineren met een kettingslot, is het verstandig om te kiezen voor een dubbele beveiliging. Daarom raden wij onze ABUS schijfremsloten aan om te combineren met een ander slot!

Je voertuig beschermen tegen diefstal is een goede zaak. Je bent trots op je motor of scooter. Maar natuurlijk is het net zo belangrijk om jezelf te beschermen. Zorg voor een veilige en comfortabele helm. Bekijk eens één van deze helmen: